Kleine meisjes worden groot

Tegen 8 uur word ik echt wakker en leg Manon zachtjes opzij om naar het toilet te gaan. Als ik terug kom is ze ook wakker en vraagt of ik nog even terug in bed kom. Ik besluit nog even bij haar te gaan liggen en als ik onder het dekbed kruip draait ze zich naar me toe en kruipt tegen me aan en voel ik dat ze haar shirt uit heeft getrokken.
Vermoedelijk kijk ik op dat moment erg vreemd op want ze schiet in de lach en geeft me een knuffel. Ze zegt “Zo is het toch veel lekkerder papie van me.” En ze pakt mijn hand en legt die op haar bil. “en die heb ik ook maar uit gedaan” Ik zeg: “Dit kan niet hoor, je bent mijn dochter en maar ik blijf een gezonde Hollandse jongen dus ik reageer op een mooie meid, zeker als die naakt naast me ligt”, ” Dat is toch ook niet erg, je zei zelf gisteren dat ik me niet tegen moet houden als ik iets zelf wil zolang ik het maar veilig doe, nou ik ben aan de pil en veiliger als met mijn eigen pa kan niet volgens mij. Dus ik wil dat je met me vrijt papa. Wil jij alsjeblieft je dochter ontmaagden” Zegt ze met een pruil lipje waarvan ze dondersgoed weet dat ze dan bijna alles van me gedaan krijgt.
Ik protesteer hevig maar ze drukt een kus op mijn lippen en steekt haar tong mijn mond in en ik voel dat mijn ruggegraat net verwijderd is en vervangen door een stuk rubber. Ik smelt en laat me volledig gaan hoe fout het misschien ook is.
We tongen zo een minuut of wat verder en dan draait ze zichzelf op me en voelt met haar hand tussen mijn benen, ze kreunt en zegt: “Dat is wel even wat anders dan die pikkies van mijn klasgenoten die ik vast heb gehad. Wat een lekkere staaf papa” en ze schuift onder het dekbed en voor ik wat heb kunnen (of willen) zeggen zuigt ze mijn pik haar mond in en begint volledig onervaren te zuigen.
Ik geef haar wat aanwijzingen en ik voel dat ze snel leert. Ik voel dat ik dit niet lang vol ga houden, alleen het idee al dat mijn dochter onder het dekbed aan mijn loeiharde pik aan het zuigen is doet me bijna exploderen. Maar ik wil nog niet klaar komen en wil Manon ook nog laten genieten dus ik duw haar zachtjes los van mijn pik en rol haar op haar rug.

Nu is het mijn beurt om omlaag te gaan en ik lik en knabbel me een weg naar haar mooie 18 jarige poesje toe. Ze ligt te kirren en te kreunen en ik ben nog niet eens begonnen met haar mutsje. Ik blaas zachtjes over haar lipjes en ze kreunt nog wat harder. Ik lik haar buitenste lippen en zuig even zachtjes op haar klitje, niet de kleinste trouwens maar dat heeft ze niet van een vreemde, haar moeder is ook voorzien van een grote klit en dito tepels. Ik begin haar steeds een beetje harder te likken en haar lipjes wijken voor mijn tong uiteen en al snel lik ik haar steeds natter wordende poesje diep, zuig zo af en toe eens lekker aan haar lippen en klitje en ik voel dat ze het niet lang meer uit gaat houden.
En niet veel later komt ze kreunend en steunend klaar op mijn tong. Ze produceerde ook erg veel vocht net als haar moeder, en het smaakt heerlijk. Het blijft een genot om een lekker poesje te likken tot het klaar komt.
Ik Lik zachtjes door als haar orgasme afneemt en ze weer een beetje tot rust komt. Ik ga weer naast haar liggen en streel haar buik en borsten, haar tepels zijn keihard en ze heeft een gelukzalige blik in haar ogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *