Leven in de schaduw

Aan het ontbijt overleg ik het met haar, dat ik een ontmoette vriend wil uitnodigen voor een gezellige zaterdagavond, en of ze er ook zin in zou hebben.
Haar positieve houding was geen verrassing, ze houdt er van om te verzorgen, en al helemaal als het een vriend van mij zou zijn.
De dagen gingen voorbij, en ze had allemaal lekkere dingen gehaald, en de kamer opnieuw ingericht, het leek wel kerstavond, met kaarsjes, hapjes en wat muziek.
Een paar uurtjes voor de afspraak kwam ze uit de douche, en ze rook al heerlijk.
Ik vroeg haar om haar nieuwe jurkje en hakjes aan te trekken, die ik zo mooi vindt, en ze knikte met een opgewekte blik.
Ik droeg een nette jeans en blouse, en ging de laatste hand aan de hapjes slaan.
Aan het geluid van haar hakjes hoor ik haar beneden komen, en draai me om, ze is weer prachtig, haar lange haren hlaf los over haar schouders, haar gezichtje mooi in de makeup, en het jurkje heerlijk strak om haar borsten, en losjes over haar heupen.
Ze omhelsde mij, en we kusten even zacht, en ik kon het niet laten om haar billen te nemen, zo heerlijk rond en stevig

Niet veel later ging de bel, en liet ik Tom binnen, ook gekleed in een jeans, en een net niet te strak shirt.
Inge begroet hem alsof ze elkaar al jaren kende, drie kussen op zijn wangen, en Ik stel ze aan elkaar voor.
Tom en ik hadden het scenario grofweg doorgelopen, wij kennen elkaar al wat langer maar niet intensief, dus hij reageerde navenant
“Jij bent dus Inge, waar hij het altijd wel over heeft!” zegt hij overtuigend, en ik krijg een liefdevolle blik van haar toegeworpen …. punten gescoord, denk ik in mezelf.
We gaan naar de huiskamer, waar de kaarsjes branden, en de muziek op de achtergrond speelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *